آقای بالسینی گفت: در کشور ما تعداد کارت های بانکی که در اختیار مردم قرار می گیرد بسیار زیاد است، یعنی اگر فقط کارت های بانکی در اختیار مردم را در نظر بگیریم، بیش از 420 میلیون کارت در کشور وجود دارد. . از دست مردم که به ازای هر نفر بیش از 5 کارت در نظر گرفته می شود.دلیل این تعداد کارت در این است که بانک ها سود قابل توجهی از صدور کارت دریافت می کنند، به علاوه موجودی روی کارت ها نیز می باشد. قابل توجه. با یک حساب سرانگشتی می توان گفت که بیش از 20 هزار میلیارد تومان روی این کارت ها سرمایه گذاری شده است، طبیعی است که تعداد کارت های صادر شده افزایش پیدا کند.
وی می گوید: انبوه کارت های بانکی مردم را سردرگم کرد و بستری برای سوء استفاده کنندگان ایجاد کرد، واقعیت این است که اساسا دنیا به سمت حذف کارت های بانکی می رفت. در بسیاری از فروشگاهها در کشورهای صنعتی، مردم میتوانند با استفاده از اثر انگشت خود در دروازههای خاصی پرداختها را انجام دهند. در آلمان اغلب بر اساس ویژگی های عنبیه چشم افراد محاسبات انجام می شود، اما در این شرایط کشور ما به سمت تعدد کارت های بانکی رفته است.
یک کارشناس بانکی گفت: اصلی ترین کار این است که بانک مرکزی وظیفه تجمیع کارت های بانکی را بر عهده بگیرد. کار از نظر فنی ساده و دشوار است، حتی نیازی به یکپارچه سازی کارت ملی نیست، سال هاست که دنیا به این سمت می رود، اما به دلیل مزایایی که بانک ها از تعداد کارت های بانکی می گیرند، مقاومت هایی وجود داشته است و در کل موضوع یکپارچه سازی کارت های بانکی نیازمند سیاست جدی دولت است.
محرامیان پیش از این گفته بود که تجمیع کارت های بانکی چه درون شبکه ای و چه به صورت تجمیع با سایر کارت های شهروندان در کنار مزیت های احتمالی، مشکلات و عوارض زیادی را نیز به دنبال خواهد داشت که برای آن نیازمند آمادگی قانونی و هماهنگی بین دستگاهی هستیم. برای اجتناب از آنها